Wij hanteren geen uurtarief, maar een vast tarief per maand.

Een vast tarief van € 22,50 per maand per gezin.*

U zal wel denken: ” Hoe kan dat nou, zo goedkoop? Dat kan niet goed zijn! ”

Het tegendeel is waar, wij houden de gemaakte kosten laag en willen daar bij een waardevoller gastouderbureau zijn. Door vanuit een kantoor aan huis te werken, zonder vast personeel, 80% van onze workflow te automatiseren en genoegen te nemen met minder winst kunnen wij dit tarief hanteren.

Wij werken via een digitaal urenregistratiesysteem. Uw uren, facturen, jaaropgaven, documenten en contracten vindt u terug op uw persoonlijke pagina. Wij ondertekenen alle overeenkomsten digitaal. Dit houdt in dat wij minder papier gebruiken en dat is weer beter voor het milieu.

Ervaar het zelf en schrijf vrijblijvend bij ons in.

Het tarief van de gastouder bepaalt de gastouder zelf. Wij adviseren alleen de gastouder. Het tarief van de gastouder ligt tussen de € 5,- en € 6,- per uur (adviestarief).

In 2018 hanteren wij het tarief van € 22,50 per gezin per maand.*

* Voor opvang bij twee gastouders of voor een gastouder aan huis bij de vraagouder hebben wij andere tarieven in verband met extra administratiehandelingen.

Voor 2 gastouders zijn de bureaukosten € 30,- per gezin per maand. Voor een gastouder aan huis bij de vraagouder rekenen wij € 75,- per gezin per maand.