Super Gastouderbureau, alles word snel geregeld, communicatie verloopt soepel en met vragen word je altijd goed geholpen.

CherrelyneVraagouder

Dit is nou een gastouderbureau waar andere gastouderbureau’s van moeten leren. Fantastische gewoon. Ga zo door. Van mij krijgen jullie een 10.

SorayaVraagouder

SUPER! Voor alle vragen staan Jebby en Bjorn open. Snelle reactie op de mail, contact loopt super. Ga zo door! Jullie zijn een top team.

DeniseGastouder

Ik heb natuurlijk meer te maken met de gastouder dan met het gastouderbureau maar als ik ze nodig heb zelfs om 19:55 zijn ze er voor me. Toppie ga zo door Bjorn & Jebby

LauraVraagouder

Vakkundig, Vriendelijk, Attent  en  goed bereikbaar, zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik denk aan  het kleurtje! Ik ben heel tevreden en raad dan ook iedereen dit gastouderbureau aan.

VeraGastouder

Het contact loopt vlot en vloeiend. Goed bereikbaar en altijd snel antwoord terug. Ik ben zeer tevreden!

JenniferVraagouder

Een prima, gezellig en goed functionerend bureau waar ze prima omgaan met hun vak! Bij deze  ook mijn waardering voor de leuke attenties, en  hopelijk ook binnenkort weer een leuke ehbo-bijeenkomst!

JolandaGastouder

Super leuk gastouderbureau erg vriendelijk behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen ik ben zeer tevreden

StephanieGastouder

Wat ontzettend leuk die taaitaaipop heerlijk!! Heel attent dank jullie wel!

Groetjes meriel

MerielGastouder

Jullie handelen alles snel af, als ik nieuwe contracten nodig heb voor aanmeldingen van nieuwe kinderen! Als je mailt dan krijg ik altijd snel antwoord terug. Jullie zijn vriendelijk. Ik raad iedereen dit gastouderbureau aan. Super gastouderbureau

PriscillaGastouder